Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Νομικός Σύμβουλος του Πατριαρχείου ο Πάρις Ασανάκης

Νέος Νομικός Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Άρχων Δικαιοφύλαξ της ΜτΧΕ και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Πάρις Ασανάκης


Από τον Σύλλογο Ιμβρίων πληροφορηθήκαμε την παρακάτω είδηση:

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την Ανακοίνωση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την οποία διορίστηκε στη θέση του Νομικού Συμβούλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Πάρις Ασανάκης, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου μας. Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιμβρίων του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα όπου είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του θα είναι καθοριστική, όπως υπήρξε εξάλλου και στα θέματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Η "Ανατολή" εύχεται ευδόκιμη θητεία στο νέο Νομικό Σύμβουλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου:



…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.

Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 25 Ευρώ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2021 – 2022, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr

Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

 

 

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.

Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ξεκίνημα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ της Ανατολής" Το ιστολόγιο αυτό προστίθεται στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνί...