Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Θετικός στον κορωνοϊό ο Παναγιώτατος

Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου

 


Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

 Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

 Οικουμενικό Πατριαρχείο

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


Σημ.: Η φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου με τα μικρά του Δημιουργικού Εργαστηρίου, στην Αγία Τριάδα, πριν διαγνωσθεί με κορωνοϊό. Η φωτογραφία αναρτήθηκα από τον κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου


 

________________________

 

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας για να 'ανακαλύψετε' ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άλλα που δεν θα διαβάσετε αλλού:

https://anatolinet.gr/

 

 

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ 

 Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2021 – 2022, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr

Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

 

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής. 

Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ξεκίνημα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ της Ανατολής" Το ιστολόγιο αυτό προστίθεται στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνί...