Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για παιδιά στο Μέγα Ρεύμα

Από την Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος στην Κωνσταντινούπολη, πληροφορηθήκαμε για μια χαρούμενη εκδήλωση με την συμμετοχή παιδιών:




Με μεγάλο ενθουσιασμό και σε έντονα χριστουγεννιάτικο κλίμα,  πραγματοποιήσαμε ένα ακόμη ωραίο έθιμο στην όμορφη Κοινότητά μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, μετά τον πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Σάββα, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Αρχιερατικώς Προϊστάμενός μας, Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, σχηματίστηκε μία πομπή, όπου τα παιδιά με αναμμένα φαναράκια στα χέρια τους, οδήγησαν το Θείο Βρέφος στη Φάτνη, την οποία φώτισε το αστέρι της Βηθλεέμ. Κατόπιν, όλα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν γύρω από το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, το οποίο φωταγωγήθηκε από πάνω ως κάτω.

Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας φίλων μάς πρόσφερε μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο ενθουσιασμός, η χαρά και η έκπληξη στα ματάκια των μικρών φίλων μας ήταν εμφανής. 

Στη συνέχεια, ο Δεσπότης μας, με την παραστατική αφήγησή του,  ταξίδεψε νοσταλγικά τις ψυχές όλων μας, μικρών και μεγάλων, στα ανέμελα παιδικά μας χρόνια και μοίρασε δωράκια, γεμάτα αξέχαστες παιδικές μνήμες σε όλους τους μικρούς επισκέπτες μας. Λουκουμάδες, μελομακάρονα, κάστανα και κάθε λογής χριστουγεννιάτικα εδέσματα γλύκαιναν την φαντασία όλων μας, οι οποίοι ανταλλάξαμε μεταξύ μας εγκάρδιες ευχές για Καλά Χριστούγεννα.


 

________________________

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας για να 'ανακαλύψετε' ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άλλα που δεν θα διαβάσετε αλλού:

https://anatolinet.gr/

 

 

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ 

 Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2021 – 2022, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr

 Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

 

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

 Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής. 

Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ. 

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ξεκίνημα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ της Ανατολής" Το ιστολόγιο αυτό προστίθεται στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνί...