Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Έτσι άρπαξαν τις περιουσίες των Ελλήνων επιχειρηματιών


Ένα θέμα το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, φέρνει στην δημοσιότητα ο ιστότοπος www.anatolinet.gr 

Άρθρο που αποτελείται από δύο μέρη, αναφέρεται στον εκβιασμό και την απόσπαση σημαντικών χρηματικών ποσών από Έλληνες και άλλους μειονοτικούς επιχειρηματίες στην Τουρκία. Δράστες, όχι κάποιες κοινές συμμορίες, αλλά εγκληματικές οργανώσεις υπό την καθοδήγηση κρατικών αξιωματούχων.

Στο Α' μέρος του άρθρου, φιλοξενείται συνομιλία με Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία, που έπεσε θύμα μιας τέτοιας κρατικής συμμορίας, η οποία έδρασε την δεκαετία του '80.

Στο Β' μέρος δημοσιεύονται αποκαλυπτικά στοιχεία για τους υψηλόβαθμους κρατικούς αξιωματούχους που πήραν μέρος στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης που προαναφέραμε. Επίσης αναφέρεται στον τρόπο δράσης των κρατικών συμμοριών, οι οποίες με εκβιασμούς απέσπασαν χρήματα από μειονοτικούς επιχειρηματίες. 

Ο ιστότοπος www.anatolinet.gr  δημιουργήθηκε για να μπορούν οι αναγνώστες της έντυπης "Ανατολής" να διαβάζουν πιο άμεσα σε ιντερνετικό περιβάλλον ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα "Ανατολή".

Το Ά Μέρος του άρθρου με τίτλο "'Ετσι άρπαξαν τις περιουσίες των Ελλήνων": https://anatolinet.gr/etsi-arpaxan-tis-perioysies-ton-ellinon-1/

Το Β' Μέρος του άρθρου: https://anatolinet.gr/etsi-arpaxan-tis-perioysies-ton-ellinon-2/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ξεκίνημα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ της Ανατολής" Το ιστολόγιο αυτό προστίθεται στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνί...